Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Holistic: UltraTarm 90kaps

295 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 33 kr på denna varan!
Artnr: 6218

Hjälper vid förstoppning och trög tarm.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.
Holistic UltraTarm hjälper vid förstoppning och trög tarm. Den kan användas av dem som upplever tillfälliga problem, till exempel vid resa, och av dem som har brottats med trög tarm under en längre tid. Den är inte vanebildande och kan användas regelbundet. Holistic UltraTarm är skonsam och passar även personer med känslig tarm.

Hur fungerar Holistic UltraTarm?

Holistic UltraTarm innehåller magnesium i formen magnesiumoxider som har en låg biotillgänglighet. Detta innebär att magnesium till stor del passerar tarmen utan att tas upp av kroppen. I stället håller det kvar vatten i tarmen, vilket ökar volymen på tarminnehållet och gör det lösare. Båda dessa saker underlättar för kroppen att ha en naturlig tarmtömning. Magnesium är nödvändigt för normal nerv och muskelfunktion båda är nyckelfunktioner för en fungerande peristaltik.
UltraTarm och tarmfloranGenom att avlägsna det stillastående tarminnehållet blir vi inte bara av med kroppens avfall. Vi skapar även en bättre miljö för våra goda tarmbakterier och får en friskare tarmflora.

Dosering
1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas med fördel på tom mage tillsammans med 1-2 glas apelsinjuice/citronvatten eller vatten. Drick rikligt med vatten hela dagen. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Innehåll per kapsel % av DRI*Magnesium 283,5 mg 75,6 %Vitamin C 80 mg 100 %Citrusbioflavonoider 10 mg Äppelcidervinäger 10 mg Fruktooligosackarider (FOS)2 mg * DRI = dagligt referensintag Magnesiumoxider, Askorbinsyra, Citrusbioflavonoider, Äppelcidervinäger, Fruktooligosackarider, Kapseln är vegetabilisk och består av cellulosa från träd. 

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild