Sökresultat

Sökresultat

 

Du har 0 produkter i din varukorg.

HEM  » Sukrin + Stevia 250g - Mindre Socker

Sukrin + Stevia 250g - Mindre Socker

Sukrin + Stevia 250g - Mindre Socker

NYHET! Är sammansmält med Stevia. Detta ger ett 100% naturligt sötningsmedel med 2x sötheten till socker och som kombinerar den sockerliknande konsistensen till Sukrin med sötheten till  Stevia.



Läs mer  » 
SKU# 3332
91 kr    
I lager
NYHET! Är sammansmält med Stevia. Detta ger ett 100% naturligt sötningsmedel med 2x sötheten till socker och som kombinerar den sockerliknande konsistensen till Sukrin med sötheten till  Stevia.

Läs mer  »

Produktinformation 

Sukrin+ är Sukrin som är sammansmält med Stevia. Detta ger ett 100 % naturligt sötningsmedel med 2 x sötheten till socker och som kombinerar den sockerliknande konsistensen till Sukrin med sötheten till  Stevia.

    * Dubbelt så sött som socker
    * 100%  naturligt
    * 0 kalorier
    * 0 kolhydrater
    * Påverkar inte blodsockret (0 GI)
    * Konsistens som strösocker

Dubbelt så sött som socker
Sukrin+ är dubbelt så sött som socker och därför behöver man bara använda hälften så mycket.  Detta betyder att man kan ersätta allt socker i de flesta bakverk med Sukrin+ och fortfarande vidbehålla saftigheten och den goda smaken.

Helt naturligt
Både Stevia og Sukrin är 100% naturliga produkter. Stevia är en naturligt söt ört som har använts som sötningsmedel i Amerika och Asien i många år. Efter noggrann genomgång blev Stevia godkänd för användning i mat i EU 2011. Både utvinningen av sötningsämnen och sammansmältningen äger rum i naturliga processer, därför finns det inga tillsättningsämnen i Sukrin+.

Dölj  »

Produktinformation 

Sukrin+ är Sukrin som är sammansmält med Stevia. Detta ger ett 100 % naturligt sötningsmedel med 2 x sötheten till socker och som kombinerar den sockerliknande konsistensen till Sukrin med sötheten till  Stevia.

    * Dubbelt så sött som socker
    * 100%  naturligt
    * 0 kalorier
    * 0 kolhydrater
    * Påverkar inte blodsockret (0 GI)
    * Konsistens som strösocker

Dubbelt så sött som socker
Sukrin+ är dubbelt så sött som socker och därför behöver man bara använda hälften så mycket.  Detta betyder att man kan ersätta allt socker i de flesta bakverk med Sukrin+ och fortfarande vidbehålla saftigheten och den goda smaken.

Helt naturligt
Både Stevia og Sukrin är 100% naturliga produkter. Stevia är en naturligt söt ört som har använts som sötningsmedel i Amerika och Asien i många år. Efter noggrann genomgång blev Stevia godkänd för användning i mat i EU 2011. Både utvinningen av sötningsämnen och sammansmältningen äger rum i naturliga processer, därför finns det inga tillsättningsämnen i Sukrin+.