Sökresultat

Sök bland 2000+ produkter

Sökresultat

Fri frakt
Fri frakt över 500kr
Din trygghet
På nätet sedan 1997
Trogen kund
25kr rabatt på ditt nästa köp
 

Du har 0 produkter i din varukorg.

 VARUMÄRKEN

HEM  » Ingefärrot, 100 kapslar Veg Organisk
 
Ingefärrot, 100 kapslar Veg Organisk

Ingefärrot, 100 kapslar Veg Organisk

Ingefärrot, 100 kapslar Veg Organisk


I den kinesiska läkekonsten använder man ingefära mot reumatisk värk/gikt, vid matsmältningsbesvär, illamående och mot kolik.


Läs mer  »
Prisjakt
186 kr    
I lager 1-2 dagars leveranstid.
I den kinesiska läkekonsten använder man ingefära mot reumatisk värk/gikt, vid matsmältningsbesvär, illamående och mot kolik.

Läs mer  »

Produktinformation

Ingefära är beskrivet i kinesiska medicinböcker sedan mer är 2000 år tillbaka. I den kinesiska läkekonsten använder man ingefära mot reumatisk värk/gikt, vid matsmältningsbesvär, illamående och mot kolik.

 

Roten har också använt som slemlösande medel och vid hosta. Ingefära är som krydda och smaktillsats en viktig ingrediens i asiatisk mat. Det var romarna som introducerade örten i Nord‐Europa och den blev en populär krydda i det senmedeltida köket.

 

Ingefärsroten innehåller eteriska oljor och starka smakämnen som gingeroler och shogaoler. Undersökningar har visat att det är särskilt gingerolena som har en medicinsk effekt. Flera kliniska studier har visat att ingefärsrot har en god effekt på illamående både vid åksjuka och graviditet. Man avråder dock från oförsiktigt/högt intag under gravidet.

 

Dosering

Rekommenderat intag - 2 kapslar 2‐5 gånger dagligen med mat eller vatten.

 

Ingredienser

Ingefärsrot, vegetabilisk kapsel (cellulosa, gellangummi, kaliumacetat). 

 

 

 


Dölj  »

Produktinformation

Ingefära är beskrivet i kinesiska medicinböcker sedan mer är 2000 år tillbaka. I den kinesiska läkekonsten använder man ingefära mot reumatisk värk/gikt, vid matsmältningsbesvär, illamående och mot kolik.

 

Roten har också använt som slemlösande medel och vid hosta. Ingefära är som krydda och smaktillsats en viktig ingrediens i asiatisk mat. Det var romarna som introducerade örten i Nord‐Europa och den blev en populär krydda i det senmedeltida köket.

 

Ingefärsroten innehåller eteriska oljor och starka smakämnen som gingeroler och shogaoler. Undersökningar har visat att det är särskilt gingerolena som har en medicinsk effekt. Flera kliniska studier har visat att ingefärsrot har en god effekt på illamående både vid åksjuka och graviditet. Man avråder dock från oförsiktigt/högt intag under gravidet.

 

Dosering

Rekommenderat intag - 2 kapslar 2‐5 gånger dagligen med mat eller vatten.

 

Ingredienser

Ingefärsrot, vegetabilisk kapsel (cellulosa, gellangummi, kaliumacetat).