Sökresultat

Sökresultat

 

Du har 0 produkter i din varukorg.

HEM  » Pisang(banan)pulver 400g - Frekvensmedicin
Pisang(banan)pulver 400g - Frekvensmedicin

Pisang(banan)pulver 400g - Frekvensmedicin

Pisang(banan)pulver 400g - Frekvensmedicin

I Indien har den sedan gammalt använts i folkmedicinen som botemedel mot olika magbesvär.



Läs mer  » 
SKU# 1151
285 kr    
I lager
I Indien har den sedan gammalt använts i folkmedicinen som botemedel mot olika magbesvär.

Läs mer  »

Produktinformation
Pisangpulvret är en 100% ren naturprodukt som utvinns ur den gröna och storväxta kokbananen (även kallad matbanan) Pisang, vars latinska artnamn är Musa Sapientum Var. Paradisiaca, som sprejtorkas och omvandlas till ett pulver i koncentrerad form, 15 – 20% av den ursprungliga vikten. Den är besk i smaken och äts därför inte rå men har sedan gammalt använts i Indien av praktiserande läkare vid behandling av människor med magproblem.

 

Dosering
1 struken matsked morgon och kväll (vid sänggåendet). Prova dig fram till lämplig dos.

I övrigt vid behov, t ex sur eller orolig mage, dock bör intaget begränsas till 4 matskedar/dag. Pulvret ska blandas väl i valfri vätska.

 

Innehåll
Kolhydrater ca 80% varav polysackarider ca 50%, protein ca 4% och fett ca 0,6%. Energivärde: ca 1450kJ.


Dölj  »

Produktinformation
Pisangpulvret är en 100% ren naturprodukt som utvinns ur den gröna och storväxta kokbananen (även kallad matbanan) Pisang, vars latinska artnamn är Musa Sapientum Var. Paradisiaca, som sprejtorkas och omvandlas till ett pulver i koncentrerad form, 15 – 20% av den ursprungliga vikten. Den är besk i smaken och äts därför inte rå men har sedan gammalt använts i Indien av praktiserande läkare vid behandling av människor med magproblem.

 

Dosering
1 struken matsked morgon och kväll (vid sänggåendet). Prova dig fram till lämplig dos.

I övrigt vid behov, t ex sur eller orolig mage, dock bör intaget begränsas till 4 matskedar/dag. Pulvret ska blandas väl i valfri vätska.

 

Innehåll
Kolhydrater ca 80% varav polysackarider ca 50%, protein ca 4% och fett ca 0,6%. Energivärde: ca 1450kJ.