Sökresultat

Sök bland 2000+ produkter

Sökresultat

Fri frakt
Fri frakt över 500kr
Din trygghet
På nätet sedan 1997
Trogen kund
25kr rabatt på ditt nästa köp
 

Du har 0 produkter i din varukorg.

Hälsotips

Artikel: Gå ner i vikt med Kilo Trim

Det kan tyckas ironiskt att i en tid då vissa på vår planet knappt har mat för dagen så sitter andra med alltför många kilon runt midjan. Nu kan man dock inte få dåligt samvete bara för att man lever i en situation där det är möjligt att bli överviktig. Det kan dock vara en tankeställare som gör att man inser att det absolut inte är nödvändigt att fortsätta med en livsstil som man inte är nöjd med då man har det så pass bra att man faktiskt själv kan bestämma vad nästa mål mat ska bestå av. Med Kilo Trim så blir det enklare att gå ner i vikt. Det här är ett kostillskott vars syfte är att hjälpa till med förbränningen men man får fler fördelar än så då man börjar med denna hälsosamma och mjuka metod för viktnedgång.

 

 

Så fungerar det

 

När man börjar med en bättre kost och någon form av träningsprogram så vill man förstås se snabbare resultat. I det här läget så kan det verkligen vara en god idé att börja med Kilo Trim som innehåller växtextraktet Konjak glukomannan. Det här är ett extrakt som är känt för att bidra till ökad viktnedgång då det kombineras med en hälsosam kost. I extraktet så finner vi krom som främjar bra nivåer på blodsockret och som även påverkar omsättningen av protein, kolhydrater och fett på ett positivt sätt. Det är väldigt viktigt att ligga på en jämn och normal blodsockernivå, detta så att man slipper den där känslan av att man bara måste äta något sött och det fort.

 

Det här preparatet kommer som tabletter som är enkla att svälja. Man tar 1 tablett vid 3 tillfällen varje dag. Tabletten ska intas cirka en halvtimme innan man äter så det gäller att ha koll på sina måltider. Det är också viktigt att man verkligen sköljer ner tabletten ordentligt och det rekommenderas att man tar den med minst 2 glas vatten så att den verkligen hamnar i magen där den kommer att kunna göra nytta.

 

Ett bra alternativ

Det som gör den här produkten till ett så bra alternativ är att den inte kräver att du ska svälta eller göra annat konstigt för att gå ner i vikt. Du lägger om din livsstil och börjar äta på rätt sätt samtidigt som du drar upp farten på viktnedgången med hjälp av tabletterna. Man kan helt klart se Kilo Trim som en uppmuntran och sporre för den som precis har börjat med en seriös plan för bantning.

 

Skaffa hjälp och följ en plan vid bantning

Se till att du får hjälp med din bantning. Även om du tycker att du har disciplin och att du vet hur man äter rätt och tränar så kommer du att bli förvånad över hur mycket en kostexpert kan lära dig om din kropp och dess förbränning. När du har en plan där Kilo Trim ingår som en del av viktnedgången så kommer det att gå riktigt bra. Tänk dock på att det finns tillfällen då man måste rådgöra med en läkare för att ta den här typen av kosttillskott. Gravida, mammor som ammar, och barn, ska inte ta detta preparat utan att först rådgöra med en läkare.

Artiklar