Sökresultat

Sök bland 2000+ produkter

Sökresultat

Fri frakt
Fri frakt över 500kr
Din trygghet
På nätet sedan 1997
Trogen kund
25kr rabatt på ditt nästa köp
 

Du har 0 produkter i din varukorg.

Hälsotips

Artikel: Dietpulver

Om man bara kunde gå ner i vikt lika snabbt som man går upp i vikt så vore det ju underbart. Det finns de som på fullt allvar tror att det är möjligt att gå ner i vikt på några dagar för att sedan hålla denna vikt. Det är klart att man inte kan bli av med flera års övervikt på någon vecka men detta betyder inte att du måste späka dig själv för att bli av med fettet. Den som funderar på dietpulver bör vara medveten om att detta är en snabb metod som fungerar på kort sikt. Den är riktigt bra om man har några få kilon att bli av med men mindre bra om man lider av stor övervikt och vill bli av med denna på lång sikt.

Så fungerar det

Dietpulver fungerar som så att de blandas till en slags drink som man byter ut måltiderna med. Man kan byta ut varenda måltid med detta pulver om man vill men det är inte alla som tycker att detta är nödvändigt. Trots att man bara dricker en slags soppa så får man i sig den näring som man behöver för att må bra samtidigt som kroppen kan gå ner i vikt utan att detta leder till en jobbig upplevelse. Vanligtvis så använder man sig av den här typen av pulver under någon veckas tid. Om man ger sig på en alltför lång period med olika dietpulverdrycker så kan det leda till att man inte mår bra.

Hur smakar det?

En del tycker att dietprodukter är jättegoda medan andra inte alls förstår hur man kan sitta och dricka en chokladdrink och tycka att detta är bättre än fisk och potatis. Om det är viktigt med smaken ska du välja en produkt som är känd för hög kvalitet. Man kan också använda sig av pulver som är till för att till exempel öka vikten då man tränar och bygger muskler. Med dessa  kan man blanda sina egna smoothies med bär och yoghurt.  Prova dig fram och finn det pulver som ger dig god smak så att du inte behöver lida under de dagar som du bantar bort några extra kilon. Kom ihåg att du kan ersätta en eller två måltider och se till att äta sådant som du verkligen gillar vid andra måltider.

Håller resultaten? 

Resultaten av dietprodukter varierar. Om du kommer att lyckas beror på hur mycket övervikt du lider av och även hur du utför kuren. Har man bara några kilon efter helgerna så kan man mycket väl klara detta snabbt och sedan hålla sin vikt. Detta förutsätter att man har återgått till ett vanligt mönster med hälsosam mat och regelbunden träning. Det är inte realistiskt att tro att man kan gå ner i vikt och behålla formen om man sedan återgår till en massa mellanmål med godis och kakor. Därför kan man säga att dietpulver i kombination med träning och  nyttig diet kan vara mycket effektiva och smidiga då man inte orkar vänta flera veckor på att bli av med några kilon.

Artiklar