Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

MedicaNatumin: Jabushe Eye Cream Intensive Age Defense 15ml

219 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 22 kr på denna varan!
Artnr: 3022

Minimerar ålderstecknen runt ögonen och minskar rynkornas djup genom en mild koncentration av det intensivt, verksamma QAL-100


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Leverans:


Jabushe Eye minimerar ålderstecknen runt ögonen och minskar rynkornas djup genom en mild koncentration av det intensivt, verksamma QAL-100, vår patenterade formula med Q10, liponsyra och acetylkarnitin som tillsammans bygger upp hudcellerna på djupet. Q10 finns naturligt i vår hud men vår egen produktion av Q10 avtar med åren. Liponsyra är ett ämne som hjälper till att bilda A-, C- och E-vitaminer i hudcellerna vilket bidrar till att förbättra hudens spänst och minska rynkornas djup. Acetylkarnitin är en aminosyra som gör att liponsyran kan verka mer effektivt och på så sätt öka hudcellernas energiproduktion.

 

Baserad på 95% naturliga ingredienser från vegetabiliskt ursprung. Kommer från bl.a. raps, bivax och röd alg som vårdar, skyddar och har mjukgörande egenskaper för huden.

 

Krämen har en lätt formula, används morgon och kväll på området runt ögonen. För att vänja din hud rekommenderar vi att du använder krämen varannan dag under den första veckan. Läs bipacksedeln före användning och använd krämen på det sätt vi rekommenderar.

 

AnvändningAppliceras morgon och kväll efter noggrann rengöring. Används med fördel i kombination med eye lift serum för bästa effekt.
Läs produktens bipacksedel.
 
Innehåll
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Phenoxyethanol, Chondrus crispus, Xanthan Gum, Tocopherol, Parfum, Glyceryl Caprylate, Benzoic Acid, Retinyl Palmitate, Ubiquinone, Thioctic Acid, Ascorbyl Palmitate, Dehydroacetic Acid, Carnitine, Sodium Hydroxide.

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild