Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Holistic: K2+D3 Kokosolja, 60 kapslar Veg

268 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 30 kr på denna varan!
Artnr: 3803

Vitamin K2 är i form av MK-7 (MenaQ7) och är den naturliga formen av K-vitamin som utvinns ur Natto, ett traditionellt japanskt livsmedel som består av fermenterade sojabönor.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.
K-vitamin och D-vitamin är fettlösliga vitaminer. Holistic K2+D3 i kokosolja innehåller vitaminerna K2 och D3 som är upplösta i ekologisk kokosolja, vilket säkerställer att vitaminerna tas upp på bästa sätt.
Vitamin K bidrar till normal blodkoagulation och bidrar till att bibehålla normal benstomme.
Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion, samt bidrar till att bibehålla normal benstomme, normal muskelfunktion och normala tänder.
DoseringVuxna 1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas i samband med måltid.
Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
Intag av D-vitamin kan öka behovet av extra magnesium. InnehållFyllnadsmedel kokosoljaD3 (kolekalciferol)K2 (MK-7)Kapseln är vegetabilisk och består av modifierad majsstärkelse, glycerol och karragenan (från rödalg). Innehåll per kapselRDIK2-vitamin 45 µg 60 %D3-vitamin 50 µg (2 000 IE) 1000 % 

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild