Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Pharma Nord: Influ-Zink, 60 sugtabletter

99 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 12 kr på denna varan!
Artnr: 1066

En sugtablett med organisk zink och naturligt vitamin C, en kombination som hjälper slemhinnorna i övre delen av halsen. Det rekommenderas att ta en tablett varannan timme efter det att man först börjar märka av en förkylning.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.

Zink-Acerola sugtabletter med organisk zink och naturligt C-vitamin
Influ-Zink: tabletten i förkylningstider
Människokroppen innehåller mellan två och tre gram zink. Zink är ett mineral och EN del av åtskilliga proteiner samt mer än 200 enzymer. Zink får vi huvudsakligen från animalisk föda, t.ex. kött. Korn och vete ger också fina bidrag. Den biologiska tillgängligheten varierar beroende på källa. Kött, lever, ägg och skaldjur är mycket goda källor, medan zink från fullkornsprodukter inte har samma höga grad av absorption.

Influ-Zink är en sugtablett med organisk zink och naturligt vitamin C, en kombination som hjälper slemhinnorna i övre delen av halsen. Det rekommenderas att ta en tablett varannan timme efter det att man först börjar märka av en förkylning. Tabletten ska smälta på tungan och inte sväljas. Daglig dos: 3-6 tabletter. Det finns vetenskapliga bevis för att zinkglukonat (Influ-Zink) är en effektiv kur. En amerikansk, dubbelblind, randomiserad, placebo-kontrollerad studie på 100 personer med förkylning slår fast att sugtabletter med zink signifikant minskar varaktigheten hos symptomen.

Dosering
Per dag: upp till 4tabletter.

Innehåll

Innehåll per dagsdos: 1 tablett %DRI* 4 tabletter %DRI*
Vitamin C 15 mg 19% 60 mg 75%
Zink 2,5 mg 25% 10 mg 100%

Sötningsmedel**: xylitol. Maltodextrin. Smaksförstärkare: glycin. Vitamin C (Acerola körsbärsextrakt) Aromämne: apelsinarom. Zinkglukonat. Klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror.
**Ôverdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild