Sökresultat

Sök bland 2000+ produkter

Sökresultat

Fri frakt
Fri frakt över 500kr
Din trygghet
På nätet sedan 1997
Trogen kund
25kr rabatt på ditt nästa köp
 

Du har 0 produkter i din varukorg.

Hälsotips

Artikel: Djurapotek

Det är inte bara vi människor som har behov av vård och hälsokost, då våra husdjur mår dåligt så kan det kännas frustrerande. Man kan ju knappast ge sin hund en magnecyl även om man upplever att detta kanske vore en bra idé. Istället för att ge dig på egna analyser av vad ditt djur mår dåligt av kan du kontakta ett djurapotek som säljer produkter som kan vara till hjälp. Om det handlar om en allvarligare sjukdom som du ännu inte har fått diagnostiserad  ska du givetvis börja med ett besök hos veterinären och inte gissa på apoteket.

Hur mår ditt djur?

Det första steget att ta är förstås att rådgöra med en veterinär. Man kan inte läsa på burkarna i ett djurapotek och hoppas på att det blir rätt behandling för ett husdjur som visar sjukdomssymptom. Det här gäller även för situationer där djuret verkar må OK men man upplever att det behöver vitaminer. En enkel avlusning kanske inte är en så stor sak men ta alltid reda på hur du ska gå till väga och vilka produkter som kommer att passa ditt djur.

Rådgivning och hälsoprodukter

De apotek som kan erbjuda läkemedel och produkter för djur som hästar, hundar, katter och marsvin har ofta god kunskap inom området. När du kommer med ett recept från veterinären  är det kanske inte så mycket att orda om. Du har ju redan fått en beskrivning av hur du ska behandla djuret. När du däremot kommer till djurapoteket för andra ärenden som inte är akuta och som kanske handlar mest om förebyggande vård kan du alltid be om rådgivning på plats. Många av djurapoteken har även sajter på nätet där du snabbt kan få mer information och ringa eller mejla apoteket för att få specifika svar på dina unika frågor.

Finn ett apotek för djur

Det är ganska troligt att det finns ett apotek med medicin för djur i din närhet. Ett vanligt apotek som även inkluderar läkemedel för djur kallas för djurapotek så det kan mycket väl vara så att det apotek som du vanligtvis går till klassas som ett apotek för djur. Det här kan du ju kontrollera nästa gång du går förbi apoteket men om du verkligen behöver medicin och läkemedel för din hund eller katt just nu ska du söka online. Det går snabbt att via nätet finna djurapoteket som finns nära dig och som är öppet just nu. Det som inte är receptbelagt kan du kanske köpa direkt på nätet om du har tid att vänta någon dag på leverans. På nätet får du även mycket rådgivning som du kan dra nytta av för att komma fram till om och hur du bör behandla din katt.

Artiklar