Sökresultat

Sök bland 2000+ produkter

Sökresultat

Fri frakt
Fri frakt över 500kr
Din trygghet
På nätet sedan 1997
Trogen kund
25kr rabatt på ditt nästa köp
 

Du har 0 produkter i din varukorg.

Hälsotips

Artikel: Hårvård

Nuförtiden är både män och kvinnor måna om sina hår. Med rätt hårvård kan man behålla en frisyr som känns attraktiv och bekväm. Det är inte bara TV-värdar och filmstjärnor som bryr sig om hur håret ser ut. Tack vare alla fina produkter som finns kan vem som helst göra det som krävs för att trivas med håret. Ny färg, mer glans, vacker form – inget är omöjligt och man måste inte gå till frisören varje dag för att se ut som om man är nyklippt.

Slitet hår

Det är mycket som kan slita på håret och paradoxalt nog så är själva hårvårdsprodukterna ofta boven till att håret ser risigt ut. Det är nämligen viktigt att ta reda på vilken hår-typ man har för att få rätt typ av hårvård som ger fina resultat. Har man flygigt hår så kan det vara bra att använda sig av både schampo och balsam medan ett tungt och lockigt hår kanske kräver lite mer för att det ska se lätt och vackert ut. Den som ofta färgar sitt hår kommer definitivt att slita på det och därför ska man kombinera kvalitetsfärg med behandlingar som gör att man inte förstör håret. Det är ju trots några månaders väntetid på att nytt hår ska växa ut så man kan inte göra vad som helst och tro att det går att fixa ett hår som i stort sett fräts bort.

Produkter som är bra

Många hårprodukter lovar nytt liv och det här är verkligen komiskt. Inom marknadsföringsjuridiken så tar man detta som exempel på när det är tillåtet med falsk marknadsföring. Det är ju så att hår redan är dött så att säga att något ger det liv är ju en sådan uppenbar lögn att det inte anses vara vilseledande. Om du har gått på detta tills nu kan du alltså skratta gott nästa gång du läser om vitaliserande hårprodukter för ditt hår som består av döda celler! Det här betyder förstås inte att produkterna inte är bra. Även om håret förblir en död organism så kan det bli riktigt vackert då man behandlar det på rätt sätt. Inget konstigt med detta. Man gör ju precis samma sak med andra material som också är livlösa såsom läder och tyger.
Se till att du skaffar produkter som är bra hellre än billiga. Det är välkänt att bra märken ger dig koncentrat som du inte behöver använda mycket av. Det betyder att hårvårdsprodukterna räcker längre och då är de ju faktiskt riktigt prisvärda.

Viktiga tips och inspiration

Ta hjälp med tips och inspiration. Det är normalt att känna sig trött på sitt hår och sin frisyr. När man ser samma tofs dag ut och dag in,  är det verkligen dags att ta reda på vad man kan göra för att förändra situationen. Läs mer online om hårvård och se vilka tips kända hårdesigners ger. Kanske behöver du bara byta hårvårdsprodukt för att bli av med det där flygiga vinterhåret.

Artiklar