Sökresultat

Sök bland 2000+ produkter

Sökresultat

Fri frakt
Fri frakt över 500kr
Din trygghet
På nätet sedan 1997
Trogen kund
25kr rabatt på ditt nästa köp
 

Du har 0 produkter i din varukorg.

Hälsotips

Artikel: Bästa solkrämen

Solkräm och solbränna

Soldyrkare uppmuntras att använda solkräm. Du kanske undrar varför du ska använda solkräm när poängen med att sola är att få en solbränna. Solkrämen används för att skydda huden men kommer inte nödvändigtvis hindra dig från att få en solbränna. Även om en solkräm med en låg SPF används är det ändå bättre än att inte ha något att skydda din hud.

Smörja in Solkräm ofta
En ivrig soldyrkarer kan inte bara smörja in sig en gång med solskyddsmedel och tro att det ska vara hela dagen. Soldyrkare uppmuntras att regelbundet upprepa användning av solskydd på sin kropp. Denna gång kan det även behövas ökas på med högre solskryddsfaktor. Även om det finns solskyddsmedel som påstår sig vara vattentäta, ger de inte alltid samma resultat efter att man kommit i kontakt med vatten. Soldyrkare som simmar eller svettas mycket under solning uppmuntras att smörja sig ofta med sin solkräm. Att lägga på ytterligare solskyddsmedel kommer inte att hindra er från att uppnå en solbränna.

UV-strålar
Många solbadare planerar in en viss tid för att gå och sola varje dag och andra sola när de har några extra minuter. När du schemalägger en tid att sola uppmuntras du att komma ihåg att solen är extremt kraftfull från tio på morgonen till runt tre på eftermiddagen. Vid denna tid är de ultravioletta strålarna som produceras av solen större än normalt. Det är viktigt att komma ihåg att du inte behöver sola mellan tio och tre bara för att få en solbränna. En solbränna kan du få när som helst när solen är uppe och skiner.

Solskador
Huden är inte den enda delen av kroppen som kan skadas på grund av solexponering. Ögonen är känslig för solen och ultravioletta strålar. När du använder ett solarium på ett solarium krävs det att den som solar ska bära skyddsglasögon och detsamma gäller för naturligt solande. Solglasögon kommer i alla former och storlekar. Med mindre glas är det mindre sannolikt att det uppstår linjer på ditt ansikte.

Sola säkert

Solning i solen ger inte bara dig en bra solbränna, men det kan också vara roligt. Medans Brun utan sol lotion och Brun utan sol spray är de säkraste sätten att få en solbränna är det möjligt att dina handlingar kan bidra till att minska riskerna. 

Artiklar