Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Holistic: StressBalans 50ml

200 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 23 kr på denna varan!
Artnr: 6226

Ett kosttillskott i form av flytande örtextrakt med välkända adaptogener.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.

Ett kosttillskott i form av flytande örtextrakt med välkända adaptogener.
Ashwagandha, rysk rot, schisandra och rosenrot är alla välkända adapotogener.
”En adaptogen är ett biologiskt ämne som ökar kroppens förmåga att anpassa sig till olika negativa faktorer som påverkar den. Adaptogener har en normaliserande inverkan på kroppens funktioner och stödjer system som påverkas av stress.”

Det betyder att en adaptogen kan stimulera kroppen att öka produktionen av ett ämne som den behöver för att komma i balans. Adaptogen kan även minska produktionen av samma ämne, om kroppen behöver det för att komma i balans. 
Ashwagandha och rysk rot bidrar till att hjälpa kroppen att hantera stress och att bibehålla fysisk och mental balans och kan bidra till mer fysisk och mental energi.
Rysk rot stödjer kroppens immunsystem.

Schisandra kan öka en persons förmåga att anpassa sig till stress.
Rosenrot hjälper kroppen att anpassa sig till emotionell stress och fysisk ansträngning.
Lakritsrot är en betydande antioxidant. Den hjälper till att behålla ett mentalt lugn. Hjälper att bibehålla ett starkt nervsystem. Den stödjer regleringen av blodsockret. Stödjer normal funktion av binjurar. Stödjer kroppens adrenalinproduktion. Stödjer hela det reproduktiva systemet. 

Dosering 
1-2 ml i ett glas vatten 1-3 gånger dagligen eller enligt rekommendation. Pipetten är markerad med ml. Omskakas före användning.
Använd ej vid graviditet eller amning eller högt blodtryck eller medicinering med kaliumsänkande medel och digitalispreparat.  

Ingredienser
Vatten, alkohol (40 %).ÖrtextraktInnehåll av örter per mlLakritsrot (Glycyrrhiza glabra) 300 mgRysk rot (Eleutherococcus senticosus) 200 mgAshwagandharot (Withania somnifera) 200 mgSchisandra (Schisandra chinensis) 150 mgRosenrot (Rhodiola rosea) 150 mg 

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild