Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Helhetshälsa: Helazym 90veg.kaps

245 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 28 kr på denna varan!
Artnr: 3907

Magnesium kontrollerar fler än 300 olika enzymprocesser i kroppen av vilka många har betydelse för normal muskelfunktion, nervsystemets funktion och psykologiska funktioner.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.

Vad vill du gravera? Observera att du inte behöver fylla i alla raderna. Smycket går att köpa utan gravyr, lämna isåfall alla fälten tomma. Gravyr ingår i priset

De flesta av oss skänker väl inte magnesium så många tankar, men ändå är det ett av de viktigaste mineralen för organismen. Kostanalyser visar att vi får mindre magnesium än vi faktiskt behöver. Magnesium kontrollerar fler än 300 olika enzymprocesser i kroppen av vilka många har betydelse för normal muskelfunktion, nervsystemets funktion och psykologiska funktioner.

Dessutom är det viktigt för bibehållande av normala ben och tänder. De flesta matvaror innehåller magnesium, särskilt fullkornsprodukter, baljväxter, nötter och grönt (spenat mm).

Dosering

1-2tabletter dagligen. 

Innehåll 

1tabl: Magnesium 200mg 53% av RDI

Ingredienser:

Magnesium (magnesiumkarbonat, magnesiumhydroxid, magnesiumacetat), Fyllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa, Klumpförebyggande medel: dikalciumfosfat, Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, Klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, Konsistensmedel: kiseldioxid. 

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild