Sökresultat

Sökresultat

 

Du har 0 produkter i din varukorg.

HEM  » Helazym 90veg.kaps - Helhetshälsa
Helazym 90veg.kaps - Helhetshälsa

Helazym 90veg.kaps - Helhetshälsa

Helazym 90veg.kaps - Helhetshälsa

Vegetabiliska matsmältningsenzymer i vegetabiliska kapslar. 



Läs mer  » 
SKU# 3907
209 kr    
I lager
Vegetabiliska matsmältningsenzymer i vegetabiliska kapslar. 

Läs mer  »

Produktinformation

Helazym innehåller tio olika enzymer, bland annat tre sorters proteaser, som spjälkar proteiner till aminosyror. 

Helazym används som ersättning för de enzymer som går förlorade vid beredning av mat. 

 

Helazym är 100 % vegetabiliskt och registrerat hos Vegan Society, vilket innebär att produkten kan användas av vegetarianer och veganer.

Enzymerna i Helazym framställs med hjälp av olika mikroorganismer varav svamparna Aspergillus Oryzae och Aspergillus Niger är de främsta. 

Aspergillus har en långvarig användning inom livsmedelsindustrin i Asien och i västra delen av Stilla Havet för framställning av exempelvis misoprodukter. 

 

Enzymerna i Helazym har högsta möjliga renhet. Kapseln innehåller endast enzymer och fyllnadsmedel, inga andra tillsatser.

Enzymerna renas omsorgsfullt från de mikroorganismer som används vid framställningen. Det innebär att produkten som regel tolereras även av svamp- och penicillinallergiker. 

 

Dosering

1-2 kapslar, 1-2 gånger/dag till måltid.

 

Innehåll per kapsel per 4 kapslar

Amylas 200 mg 800 mg

Proteaser (I,II,III) 100 mg 400 mg

Cellulas 60 mg 240 mg

Laktas 40 mg 160 mg

Glukoamylas 30 mg 120 mg

Lipas 20 mg 80 mg

Maltas 7 mg 28 mg

Invertas 2 mg 8 mg 

 

Ingredienser

Amylas, Proteaser (I,II,III), Cellulas, Laktas, Glukoamylas, Lipas, Maltas, Invertas.

Fyllnadsmedel: Maltodextrin. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa. 


Dölj  »

Produktinformation

Helazym innehåller tio olika enzymer, bland annat tre sorters proteaser, som spjälkar proteiner till aminosyror. 

Helazym används som ersättning för de enzymer som går förlorade vid beredning av mat. 

 

Helazym är 100 % vegetabiliskt och registrerat hos Vegan Society, vilket innebär att produkten kan användas av vegetarianer och veganer.

Enzymerna i Helazym framställs med hjälp av olika mikroorganismer varav svamparna Aspergillus Oryzae och Aspergillus Niger är de främsta. 

Aspergillus har en långvarig användning inom livsmedelsindustrin i Asien och i västra delen av Stilla Havet för framställning av exempelvis misoprodukter. 

 

Enzymerna i Helazym har högsta möjliga renhet. Kapseln innehåller endast enzymer och fyllnadsmedel, inga andra tillsatser.

Enzymerna renas omsorgsfullt från de mikroorganismer som används vid framställningen. Det innebär att produkten som regel tolereras även av svamp- och penicillinallergiker. 

 

Dosering

1-2 kapslar, 1-2 gånger/dag till måltid.

 

Innehåll per kapsel per 4 kapslar

Amylas 200 mg 800 mg

Proteaser (I,II,III) 100 mg 400 mg

Cellulas 60 mg 240 mg

Laktas 40 mg 160 mg

Glukoamylas 30 mg 120 mg

Lipas 20 mg 80 mg

Maltas 7 mg 28 mg

Invertas 2 mg 8 mg 

 

Ingredienser

Amylas, Proteaser (I,II,III), Cellulas, Laktas, Glukoamylas, Lipas, Maltas, Invertas.

Fyllnadsmedel: Maltodextrin. Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa. 

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.