Sökresultat

Sök bland 2000+ produkter

Sökresultat

Fri frakt
Fri frakt över 500kr
Din trygghet
På nätet sedan 1997
Trogen kund
25kr rabatt på ditt nästa köp
 

Du har 0 produkter i din varukorg.

Hälsotips

Artikel: Baby Foot för mjuka och glada fötter

Hur mår dina fotsulor? Just det, frågan rör den där delen av din fot som du aldrig tänker på, som bara finns där och som aldrig klagar på att vara instängd i strumpor och skor under större delen av året. Nu kan det förstås vara så att du under vår, sommar och höst går till fotsalongen för att få bort de avlagringar som vintern ställt till med. Fotbehandlingar kan vara dyra och med tanke på att du kan använda dig av Baby Foot och själv se till att få mjuka och fina fötter så finns det ingen anledning att springa till fotsalongen så ofta. Det här är en produkt som kan rekommenderas till de flesta eftersom den är enkel och säker att använda sig av.


 

Kroppsdelen som vi glömmer bort

Under foten så lagras döda hudceller som kan ställa till med problem om du inte gör något åt saken. Både män och kvinnor har behov av regelbunden peeling och mjukgörande kräm för att få fötter som är attraktiva och sköna att gå på. Döda hudceller som samlas som döda hudlager kan lukta illa och även göra ont då huden till sist spricker. Det här kan du motverka genom att behandla med Baby Foot Easy Pack som snabbt gör det möjligt med peeling som är fullkomligt naturlig. På så vis kan du fortsätta att tänka på annat än dina fötter, och då barfotasäsongen kommer så behöver du aldrig skämmas då dina vita tår ser ljuset igen.


 

Så fungerar produkten

Baby Foot består av en slags fruktsyra som tar sig in under de döda hudlagren som finns på din fot. Det här gör det enklare med peeling, och då du blir av med hudlagret så kommer din fot att kännas mjuk och len igen. Behandlingen tar cirka 2 timmar så det är smart att tänka igenom var man ska sitta då man har packat in fötterna med denna gel. Många ser skillnad redan vid första behandlingen men det kan också vara så att du får använda dig av gelen under några veckors tid för att se bästa möjliga resultat. Det fina med behandlingen är att den stimulerar dina fötter att själva klara av att göra sig av med döda hudlager på ett naturligt sätt.


 

Den som är kittlig

Om du är en av de människor som inte klarar av fotbehandlingar för att du är så kittlig så ska du testa den här metoden. När du själv tar kontrollen så blir det aldrig kittligt och dessutom så kan det kännas mycket lugnare att utföra den här typen av peeling hemma och inte på en fotsalong. Särskilt män kan uppleva att det är lite fåfängt att gå till en hudsalong för att behandla fötterna men samtidigt så är det ju inte trevligt att ha fötter som ser sunkiga ut. Lösningen heter Baby Foot och den är långsiktig. Du behöver inte många omgångar för att känna dig stolt, glad, och bekväm med dina fötter.

Artiklar