Sökresultat

Sökresultat

 

Du har 0 produkter i din varukorg.

HEM  » Cocosa Pure Coconutoil 500ml Krav - Soma
Cocosa Pure Coconutoil 500ml Krav - Soma

Cocosa Pure Coconutoil 500ml Krav - Soma

Cocosa Pure Coconutoil 500ml Krav - Soma

Den idealiska matlagnings- och stekoljan för dig som vill undvika dåliga växtoljor och transfettsyror. OBS! Ger ingen smak och lukt av kokos.



Läs mer  » 
ECO
SKU# 1921
95 kr    
Utgått
Den idealiska matlagnings- och stekoljan för dig som vill undvika dåliga växtoljor och transfettsyror. OBS! Ger ingen smak och lukt av kokos.

Läs mer  »

Produktinformation

Vad är en optimal matolja?

OBS! Ger ingen smak och lukt av kokos.

 

Cocosa® Extra Virgin ger dig en exotisk doft och endast det färska, vita köttet från handplockade kokosnötter med högt närings- och smakinnehåll används tillden kallpressade oljan. Inom två timmar efter det att kokosnöten har öppnats, utvinns oljan genom en centrifugeringsteknologi. Teknologin bevarar näringsämnena laurinsyra, kaprinsyra, kaprylsyra, vitaminer, mineraler och antioxidanter som beskyddar oljan och ger den en naturligt lång hållbarhet och stabilitet. Använd den som kosttillskott eller som matolja. Cocosa® Extra Virgin är ekologisk och KRAV-märkt.

Cocosa® Pure Coconut Oil

Cocosa® Pure Coconut Oil är den optimala matoljan, utan smak och lukt men rik på mellanlånga fettsyror (laurinsyra, kaprylsyra, kaprinsyra). Cocosa ® Pure Coconut Oil rekommenderas särskilt till stekning eftersom den tål höga temperaturer utan att bli förstörd (i motsats till värmekänsliga växtoljor). Cocosa® Pure är ekologisk och KRAV-märkt.
En bra energikälla

Kokosolja ger en snabb injektion av energi då den i huvudsak består av mellanlånga fettsyror som förångas och förbränns lätt. Kokosolja ger dessutom energi som varar till skillnad från högglykemiska kolhydrater som istället förorsakar svängningar i blodsockret.

 

En optimal matolja

En bra matolja måste först och främst tåla värme. Fleromättade växtoljor som stekoljor och margarin är dåliga på detta och är en av orsakerna till att vi får i oss för mycket omega 6 i förhållande till omega 3, något som kan sättas i samband med livsstilssjukdomar.  Med sitt höga innehåll av mellanlånga fettsyror tål kokosolja ljus och värme utan att bli förstörda, därför lämpar sig Cocosa för all typ av matlagning. Som en extra bonus tillför du kroppen fettsyror som stärker dig och ger energi som varar. Det betyder inte att du ska utesluta fleromättade fettsyror, utan välja en ekologisk, kallpressad och oraffinerad olja med god balans mellan omega 3 och omega 6, som Udo's Choice. Den kan du använda till salladsdressing eller ta som kosttillskott.


Dölj  »

Produktinformation

Vad är en optimal matolja?

OBS! Ger ingen smak och lukt av kokos.

 

Cocosa® Extra Virgin ger dig en exotisk doft och endast det färska, vita köttet från handplockade kokosnötter med högt närings- och smakinnehåll används tillden kallpressade oljan. Inom två timmar efter det att kokosnöten har öppnats, utvinns oljan genom en centrifugeringsteknologi. Teknologin bevarar näringsämnena laurinsyra, kaprinsyra, kaprylsyra, vitaminer, mineraler och antioxidanter som beskyddar oljan och ger den en naturligt lång hållbarhet och stabilitet. Använd den som kosttillskott eller som matolja. Cocosa® Extra Virgin är ekologisk och KRAV-märkt.

Cocosa® Pure Coconut Oil

Cocosa® Pure Coconut Oil är den optimala matoljan, utan smak och lukt men rik på mellanlånga fettsyror (laurinsyra, kaprylsyra, kaprinsyra). Cocosa ® Pure Coconut Oil rekommenderas särskilt till stekning eftersom den tål höga temperaturer utan att bli förstörd (i motsats till värmekänsliga växtoljor). Cocosa® Pure är ekologisk och KRAV-märkt.
En bra energikälla

Kokosolja ger en snabb injektion av energi då den i huvudsak består av mellanlånga fettsyror som förångas och förbränns lätt. Kokosolja ger dessutom energi som varar till skillnad från högglykemiska kolhydrater som istället förorsakar svängningar i blodsockret.

 

En optimal matolja

En bra matolja måste först och främst tåla värme. Fleromättade växtoljor som stekoljor och margarin är dåliga på detta och är en av orsakerna till att vi får i oss för mycket omega 6 i förhållande till omega 3, något som kan sättas i samband med livsstilssjukdomar.  Med sitt höga innehåll av mellanlånga fettsyror tål kokosolja ljus och värme utan att bli förstörda, därför lämpar sig Cocosa för all typ av matlagning. Som en extra bonus tillför du kroppen fettsyror som stärker dig och ger energi som varar. Det betyder inte att du ska utesluta fleromättade fettsyror, utan välja en ekologisk, kallpressad och oraffinerad olja med god balans mellan omega 3 och omega 6, som Udo's Choice. Den kan du använda till salladsdressing eller ta som kosttillskott.