Sökresultat

Sökresultat

 

Du har 0 produkter i din varukorg.

HEM  » Chokladkaka 410g - Mindre Socker
Chokladkaka 410g - Mindre Socker

Chokladkaka 410g - Mindre Socker

Chokladkaka 410g - Mindre Socker

Denna kaka innehåller Sukrin i stället för socker, och delar av mjölet har vi ersatt med fettreducerat mandelmjöl och FiberFin. Resultatet blir en härlig kaka med lågt GI och lite kolhydrater.



Läs mer  » 
SKU# 3369
78 kr    
I lager
Denna kaka innehåller Sukrin i stället för socker, och delar av mjölet har vi ersatt med fettreducerat mandelmjöl och FiberFin. Resultatet blir en härlig kaka med lågt GI och lite kolhydrater.

Läs mer  »

Produktinformation

Denna kaka innehåller Sukrin i stället för socker, och delar av mjölet har vi ersatt med fettreducerat mandelmjöl och FiberFin. Resultatet blir en härlig kaka med lågt GI och lite kolhydrater.

Produktfördelar i förhållande till andra kaksmetar på marknaden:
40% färre kalorier
75% färre kolhydrater
8% kostfibrer (mer än extra i grovt bröd)
Dubbelt så mycket protein
Helt utan tillsatt socker
 
Utförande
Töm kakmixen i en stor skål, och tillsätt 3 dl vatten, 3 ägg och 1 dl neutral olja.
Blanda det noggrant. Ta smeten i en rund form med diameter 24cm.
Bakas i 175 grader i ca 25-30 minuter, mitt i ugnen.
 
Tips:
Använd vaniljkesella som glasyr eller ett lätt lager av SukrinFlorsocker som garnering.
Baka gärna muffins av kaksmeten. Ger ca. 12 stora muffins, med samma baktid.
Blanda in chokladbitar eller hackade nötter/mandlar.
Önskar du en mörkare och mindre söt kaka, tillsätt 2 msk kakao.
 

Ingredienser

Vetemjöl, Sukrin® (Erythritol), fettreducerat mandelmjöl, 7,3 % kakao, modifierat potatisstärkelse, FiberFin (naturligt resistent stärkelse från majs), fiber (från cikoria och potatis), vetemjöl (E450, E500), vetegluten, salt, emulgator E471, aroma, surhetsregulerande medel E330, stabilisator E415, sötningsmedel E955.

Nettovikt: 410 g. Ger ca 850 g färdig kaka.
 

Näringsinnehåll

Energi 943kJ/225kcal
Protein 9g
Carbohydrate 22,1g
Sukrin 9,9g
Netto karbohydrat 12,1g
Fett 14,9g
Kostfibrer 10g
 

Dölj  »

Produktinformation

Denna kaka innehåller Sukrin i stället för socker, och delar av mjölet har vi ersatt med fettreducerat mandelmjöl och FiberFin. Resultatet blir en härlig kaka med lågt GI och lite kolhydrater.

Produktfördelar i förhållande till andra kaksmetar på marknaden:
40% färre kalorier
75% färre kolhydrater
8% kostfibrer (mer än extra i grovt bröd)
Dubbelt så mycket protein
Helt utan tillsatt socker
 
Utförande
Töm kakmixen i en stor skål, och tillsätt 3 dl vatten, 3 ägg och 1 dl neutral olja.
Blanda det noggrant. Ta smeten i en rund form med diameter 24cm.
Bakas i 175 grader i ca 25-30 minuter, mitt i ugnen.
 
Tips:
Använd vaniljkesella som glasyr eller ett lätt lager av SukrinFlorsocker som garnering.
Baka gärna muffins av kaksmeten. Ger ca. 12 stora muffins, med samma baktid.
Blanda in chokladbitar eller hackade nötter/mandlar.
Önskar du en mörkare och mindre söt kaka, tillsätt 2 msk kakao.
 

Ingredienser

Vetemjöl, Sukrin® (Erythritol), fettreducerat mandelmjöl, 7,3 % kakao, modifierat potatisstärkelse, FiberFin (naturligt resistent stärkelse från majs), fiber (från cikoria och potatis), vetemjöl (E450, E500), vetegluten, salt, emulgator E471, aroma, surhetsregulerande medel E330, stabilisator E415, sötningsmedel E955.

Nettovikt: 410 g. Ger ca 850 g färdig kaka.
 

Näringsinnehåll

Energi 943kJ/225kcal
Protein 9g
Carbohydrate 22,1g
Sukrin 9,9g
Netto karbohydrat 12,1g
Fett 14,9g
Kostfibrer 10g