Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Pharma Nord: Bio-Caroten, 60 tabletter

85 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 10 kr på denna varan!
Artnr: 3720

I kroppen omvandlas betakaroten till vitamin A (retinol), ett näringsämne som bidrar till att bibehålla normal hud, syn, immunfunktion och slemhinnor.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.

Bio-Caroten innehåller 9 mg betakaroten per kapsel (motsvarande c:a 4 stora morötter). I kroppen omvandlas betakaroten till vitamin A (retinol), ett näringsämne som bidrar till att bibehålla normal hud, syn, immunfunktion och slemhinnor.

Bio-Caroten innehåller ren betakaroten - det naturliga förstadiet till vitamin A. Bio-Caroten tillverkas på ett sätt där betakaroten blandas till en oljematris, som håller det stabilt och säkerställer god biotillgänglighet.

Kan inte överdoseras
Omvandlingen från beta-karoten till retinol (den klassiska definitionen av vitamin A) försigår i tarmslemhinnan. Vitamin A är fettlösligt och kan därför lätt överdoseras, emedan beta-karoten (även kallat pro-vitamin A) är vattenlösligt och fullständigt säkert - även i hög dosering. En anledning till detta är att kroppen endast omvandlar beta-karoten i den omfattning som den behöver retinol. Om det med andra ord finns tillräckligt med retinol i kroppen, så förhindras vidare omvandling.

Dosering
1kaps dagligen.

Innehåll
Beta-karoten 9mg.
Sojaolja, Gelatin, Glycerol (E 422), Beta-karoten, Kiseldioxid (E 551).


Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild